Speeldata

In mei 2014 rondt Knoest. de eerste succesvolle reeks van 'De Reis Van Je Leven' af. Alle resterende voorstellingen zijn uitverkocht en Knoest. is druk bezig met het plannen van nieuwe speeldata. Voor informatie kunt u altijd mailen (tgknoest@gmail.com).
Impressies

Op onze videopagina staan de eerste bewegende beelden van deze bijzondere voorstelling!
U kunt de video natuurlijk ook op You Tube bekijken.

Knoest. vertrok eerder op De Reis Van Je Leven vanuit Amsterdam in december 2013.
Kijk op Facebook voor een impressie van de voorstelling.

Lees een mooi verslag van de derde Reis van je leven op de website van Groengrijs.

Beluister het interview met actrice Kiki Jaski over 'De reis van je leven' op Radio Steunkous.

Luister naar Kiki en Esther op RTVNH (in het tweede deel van de uitzending vanaf minuut 51).


Knoest. & Groengrijs bus

Theatergroep Knoest. is gespecialiseerd in het maken van voorstellingen op verrassende locaties. Ze spelen altijd dicht op hun publiek, en combineren teksten, verhalen vertellen, en muziek en zang in ontroerende tragikomische voorstellingen.
De Groengrijs bus van Stichting ZuiderAmstel in beweging maakt tochten met een sociaal maatschappelijke doelstelling. De bedoeling van deze activiteiten is om de passagiers de kans te geven uit hun isolement te breken en gezamenlijk sociaal en cultureel actief te blijven.
De doelstelling van de GroenGrijs bus sluit perfect aan bij de wens van Theatergroep Knoest. om mensen op bijzondere en verrassende locaties te raken met persoonlijke verhalen. Door samen een heel speciale theatrale ervaring te beleven, raken de reizigers in de bus nog meer met elkaar in contact.

Meer info over de Groengrijs bus vindt u hier.


Info

De voorstelling duurt (afhankelijk van het aantal opstapplaatsen) ongeveer 1˝ tot max. 3 uur, inclusief een korte pauze met versnapering. U bent vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling welkom in de bus. En denk erom... de bus vertrekt stipt op tijd! Er kunnen 30 tot 40 bezoekers mee op reis. Zeer geschikt voor familiereünies, uitstapjes van instellingen, buurtcentra, bedrijfsuitjes etc.

Zit u in een rolstoel? Geen probleem voor de Groengrijs bus. De bus is toegerust op het vervoeren van ouderen en mensen die slecht ter been zijn. Er is een lift aanwezig die u de bus in helpt en uw rolstoel gaat mee. De voorstelling wordt gespeeld met versterking.
Ga mee op de reis van je leven of volg ons: